Голова Нацбанку подав заяву про відставку

1387 0
Кирило Шевченко вказав на причину, повʼязану зі здоровʼям.
фото пресслужби нбу

фото пресслужби нбу

Сьогодні, 4 жовтня, голова Національного банку Кирило Шевченко подав на розгляд президенту України заяву про відставку. Про це повідомили у пресслужбі НБУ.

«Друзі, в силу причин, пов'язаних зі здоров’ям, які я не можу надалі ігнорувати, прийняв для себе складне рішення. Я залишаю посаду Голови Національного банку України.  Я звернувся до президента України з проханням прийняти мою відставку. Дякую президентові України за виявлену довіру та спільну роботу на користь держави — і в мирний, і у воєнний час», – каже Шевченко.

Читайте також: Нацбанк хоче скасувати валютні обмеження для бізнесу, але за однієї умови

Він зазначив, що із перших днів в НБУ був передусім антикризовим менеджером і виконав свою місію: забезпечив безперебійну роботу фінансової системи в надскладний час повномасштабної війни.

Зазначимо, що до ухвалення відповідних рішень Верховною Радою України про звільнення та призначення на посаду голови Національного банку правління Національного банку продовжить виконувати свої функції та управляти діяльністю НБУ в поточному складі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!