Голова ВООЗ скликає надзвичайну комісію через новий сплеск коронавірусу у світі

4790 0
Протягом останніх шести тижнів загальна кількість випадків коронавірусу подвоїлася.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Гебреєсус сьогодні, 27 липня, під час брифінгу заявив про посилення пандемії коронавірусу у світі та скликання надзвичайної комісії. Про це повідомляє пресслужба ВООЗ.

Зокрема, за його словами, протягом останніх шести тижнів загальна кількість випадків коронавірусу подвоїлася. Так, у світі зареєстрували майже 16 млн випадків Covid-19 і понад 640 тисяч із них завершилися смертельно.

Читайте також: Звідки взявся новий коронавірус. Дослідження науковців

«Відповідно до вимог міжнародних медико-санітарних правил, я збираюся скликати надзвичайний комітет цього тижня, щоб переглянути ситуацію з коронавірусом», – каже він.

Нагадаємо, що в Україні вже понад 65 тисяч людей захворіли на коронавірус. За останню добу тут зафіксували 807 нових випадків коронавірусної хвороби.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!