Голова Європарламенту закликала надати Україні більше зброї

1005 0
Вона підтримує санкції, які нещодавно були запроваджені проти росії.
Фото: Інтерфакс України

Фото: Інтерфакс України

Президентка Європейського парламенту Роберта Метсола закликала надати додаткову фінансову та військову підтримку Україні проти російської агресії.

Джерело: Європейська правда

«Ця війна має бути терміново припинена. І Україна повинна виграти цю війну. Це означає більше зброї для України, більше фінансової та гуманітарної допомоги, більше практичної солідарності та більше санкцій проти росії» сказала Метсола.

Читайте також: Європарламент схвалив надання Україні 18 млрд євро допомоги

Вона додала, що «пишається підтримкою, яку пропонують Україні з початку цієї невиправданої війни» на рівні ЄС. Водночас, за її словами, Євросоюз міг би «зробити більше» і тому вона вітає подальші санкції, які нещодавно були запроваджені проти росії.

Нагадаємо, Європейський союз до кінця року надасть Україні ще 3 млрд євро макрофінансової допомоги, що становитиме 6 млрд із запланованого пакету у 9 мільярдів євро, який призначений для забезпечення основних функцій державного управління.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!