Голові Львівської обласної ради Ірині Гримак затвердили заступників

3015 0
Кандидатури подала пакетом новообрана голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Депутати ЛОР сьогодні, 1 грудня, затвердили заступників голови Львівської обласної ради. Першим заступником голови ради став представник від «Батьківщини» Євген Гірник, а заступником – від «Слуги народу» Юрій Холод.

Голосування було таємним. Участь у ньому взяли 80 депутатів, з них 51 прологосував «за», 19 – «проти», 9 – «утрималися», один бюлетень визнали недійсним.

Зазначимо, що Євгеній Гірник живе у Стрию, є комерційним директором Інституту обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України.

Юрій Холод є заступником голови Львівської ОДА. Свого часу був заступником директора з економічної частини ТзОВ «Ромус-Поліграф», радником і помічником патронатної служби апарату обласної державної адміністрації.

Читайте також: П'ять фракцій у Львівській облраді підписали меморандум про співпрацю. Відео

Нагадаємо, що сьогодні, 1 грудня, відбувається І сесія Львівської обласної ради VIII скликання. Лідерку «Європейської солідарності» на Львівщині Ірину Гримак обрали головою Львівської обласної ради. За результатами таємного голосування, в якому взяли участь 82 депутати, за неї проголосував 61 депутат.

Також фракції «Європейської солідарності», «Батьківщини», «Голосу», Народного руху України та Української Галицької партії у Львівській обласній раді підписали меморандум про співпрацю, таким чином, сформувавши більшість із 54 депутатів. Загалом в облраді є 84 депутати від 9 партій: 28 депутатів від «Європейської Солідарності», 9 від «Слуги народу» та 9 від «Самопомочі», 7 від ВО «Батьківщина» та 7 від партії «Голос», а також по 6 депутатів від «Народного руху України», ВО «Свобода», «Української галицької партії» та партії «За Майбутнє».

Детальніше про те, що відбувається за лаштунками нової Львівської обласної ради читайте у матеріалі.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!