Головна різдвяна ялинка Львова світитиметься цілодобово

2185 0
Цьогоріч новорічну красуню прикрасять лише вогниками тепло-жовтого кольору.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Міська ялинка перед Оперним театром буде світитися цілодобово. Про це Zaxid.net розповіла одна з організаторів різдвяних святкувань у місті Марта Іванишин.

«Ялинка вже традиційно для Львова буде живою. Цьогоріч буде нове освітлення – вона буде прикрашена лише вогниками тепло-жовтого кольору. Світитиметься вона і вдень, і вночі. Освітленою буде кожна гілка, а не як у попередні роки – лише горизонтально чи вертикально», – говорить вона.

Висота дерева становитиме приблизно 20 м. За словами Іванишин, організатори зараз розглядають можливість прикрасити його дерев’яними іграшками, хоча попередньо вирішили, що прикрасять ялинку тільки світлом.

Читайте також: Львів’ян запрошують на ярмарок святого Миколая

Відкриття новорічної ялинки почнеться 17 грудня о 18:00 з передачі пластунам Віфлиємського вогню. Крім того, відбудеться театралізоване дійство від акторів театру «Воскресіння» за участі хору «Дударик». Різдвяний ярмарок запрацює 8 грудня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!