Зведення нового готелю і офісів та відкриття одного з найстаріших храмів. Головне

954 0
Усе, що ви могли пропустити, або що могли проспати.

У Львові запустили запис на вакцинацію від коронавірусу, на яку можна записатися через систему Helsi. Зробили це для того, аби можна було записатись на щеплення на зручний час та не стояти в чергах.

За допомогою робота у Львові прооперували 19-річну дівчину з кістою. Вона протягом двох років страждала від болей у тазі.

Читайте також: У Львові запустили новий регулярний рейс з Саудівської Аравії

У Львові відкрили один із найстаріших храмів – церкву Святого Івана Хрестителя, що на вул. Ужгородській, 1. Її досить легко знайти. У храмі, який за легендою, побудували для угорської принцеси Констанції, досі є чимало захоронень, а саму церкву прикрашають вітражі, зроблені за древньою методикою.

Семеро спортсменів з Львівщини візьмуть участь в Олімпійських іграх. Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах).

Читайте також: У Львові з’явився спортивно-ігровий майданчик неподалік від центру

У Львові діти можуть пройти тест на вимірювання інтелекту. Комплексна вартість методики становить понад 80 000 гривень. Вартість проведення тесту становить 1 000 гривень.

В ресторані «Панський Книш» на Львівщині зросла кількість отруєних людей до 17. Стан хворих, серед яких 6 дітей, середньої важкості.

Читайте також: Греція відновлює низку карантинних обмежень через спалах коронавірусу в Україні

На вулиці Пилипа Орлика зріжуть 52 дерева, які підлягають зрізці через розширення вулиці і облаштування нових паркомісць. Після реконструкції на вулиці планують висадити 46 нових дерев.

На колишній території мотозаводу на вулиці Городоцькій у Львові планують звести готель, офіси та житло. Депутати планують на черговому сесійному засіданні, 8 липня, розглянути проєкт ухвали «Про затвердження детального плану території у районі вулиці Городоцької, ТЗОВ «Львівський Мотозавод». 

Читайте також: На дорозі Львів – Луцьк встановлять тимчасовий міст

У Львові на вулиці Лисеницькій планують побудувати багатоквартирні житлові будинки з вбудованими об’єктами громадського обслуговування, автостоянками та об’єктами інженерної інфраструктури. Будівництво планує вести «Бізнес інвест інтернешнл Україна». 

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!