«Жовта» зона карантину та штормове попередження на Львівщині. Головне за добу

985 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

На сьогодні синоптики оголосили штормове попередження. Очікують пориви вітру (південно-західного з переходом на північно-західний) 17-22 м/с, вночі та вранці 25-28 м/с. Температура вночі становитиме 8-10° тепла, а вдень 11-13° тепла. 

Читайте також: Держінспекція архітектури погодила будівництвор сміттєпереробного заводу у Львові

На території Бродівського замку стався обвал частини оборонного муру. В одній з куртин впала частина склепіння та стіна. Упродовж кількох років пам’ятка національного значення перебуває в дуже аварійному стані, відтак просто не витримала.

13-річний Максим, який став першою дитиною, які пересадили серце, створив сторінку в Інстаграм, де написав про те, як почувається після трансплантації серця. «Другий День з новим серцем! Почуваюсь набагато краще)», – написав хлопець на сторінці. 

Читайте також: Рада ухвалила закон про олігархів. Пояснення

Від учора, 23 вересня, у Львові та всіх регіонах України встановили «жовтий» рівень епіднебезпеки поширення Covid-19. Через це у місті та області діятимуть певні карантинні обмеження. Деталі тут

«Укрзалізниця» призначила додатковий рейс зі Львова. Він курсуватиме за маршрутом Дарниця – Львів – Дарниця.

Читайте також: У Львові знову розширять дорогу на виїзді з міста, щоб покращити трафік

У 5-річної дівчинки на Львівщині Covid-19 уразив 80% легенів. У дівчинки двобічна полісегментарна пневмонія, викликана SARS-CoV-2, сепсис, дихальна, серцево-судинна і поліорганна недостатність, РДС ІІІ ступеня. 

WizzAir скасувала дев’ять авіарейсів зі Львова на зимовий період. Зокрема, зі Львова авіакомпанія скасувала деякі рейси до кінця березня 2022 року.

Читайте також: У школах Львова продовжують відкривати мобільні бригади вакцинації. Перелік

На вихідних у Львові щепитимуть вакцинами Pfizer, Coronavac та AstraZeneca. У суботу, 25 вересня, з 11.00 до 16.00 год можна вакцинуватись у Сенсотеці, що у Стрийському парку (в рамках наукового фестивалю OL). Вакцина – Pfizer. Із п’ятниці, 24 вересня до неділі, 26 вересня зробити щеплення можна у Палаці Потоцьких. Деталі тут

Читайте також: До Гряди з наступного тижня почне курсувати автобус №63

До військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові для подальшого лікування та реабілітації евакуювали вісім військовослужбовців, чотири з яких – хворі, а ще чотири – поранені.

Гарного Дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!