Головні ялинки Львова. Як це було?

2174 0
Щороку напередодні Новорічних та Різдвяних свят у Львові з’являється головна ялинка міста. Tvoemisto.tv вирішило пригадати, якими "лісовими расунями" тішило місто Лева своїх мешканців та гостей останні 3 роки.

  Ялинка 2013-го запам'яталась львів'янам трансляцією ролику «Основні події Львова 2012 року» на відкритті. Також присутніх потішила своїм виступом хорова капела «Дударик».

У 2014-му знаменним було те, що ялинку разом із мером запалювали діти із сиротинців. Прикрасили новорічну красуню автентичними іграшками від народних майстрів Остапа Сойки й Оксани Когут.  

Ялинка, яка зустріне із львів'янами вже 2015 рік, загорілась жовто-блакитними кольорами. Прикрасили іграшками, які розмалювали учні львівських шкіл та художньої школи імені Олекси Новаківського. Окрім цього, декоратори традиційно використали дерев’яні іграшки, виготовлені яворівськими майстрами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!