Головного лікаря 6-ї лікарні Львова вдруге затримали нетверезим за кермом. Відео

3684 1
27 січня на нього вже складали протокол за водіння в нетверезому стані.
фото: market.korupciya.com

фото: market.korupciya.com

Уночі з 15 на 16 березня екіпаж патрульних затримав на перетині вулиць Зелена-Студентська водія, який порушив правила дорожнього руху, інформує прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

За інформацією «Форпосту», затриманим виявився головний лікар 6-ї лікарні Львова Юрій Токарєв.

Під час спілкування з водієм поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Вони з’ясували, що 27 січня на нього вже складався протокол за керування авто в нетверезому стані, однак рішення суду ще немає. Крім того, через кілька днів після цього випадку він став учасником ДТП – автомобіль Skoda Oktavia зіткнувся з припаркованим авто, з’їхав у кювет та наїхав на дитячий майданчик.

Читайте також: Покарати водіїв? Як зробити дороги у Львові безпечними

Згідно з повідомленням поліції, затриманий представився лікарем та відмовився проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння на місці. Його відвезли до 8-ї міської лікарні.

«Там до нього одразу вийшов лікар і сказав, що чоловік потребує госпіталізації, рентгену голови, оскільки в нього є рубець і що він вже їхній пацієнт. Коли патрульні спитали медика, чи таким чином він хоче аби той уникнув відповідальності – лікар підтвердив цей намір», – йдеться в інформації поліції.

Читайте також: П'яна справа. Що заважає судити нетверезих водіїв швидко і справедливо

Патрульні все ж змусили медиків взяти кров на аналіз. Лікар відмовився надавати попередній висновок поліції і скерував водія на госпіталізацію. Як пише «Форпост», свідки, які були присутні під час процедури взяття крові, не певні до кінця, що на аналіз взяли саме кров Юрія Токарєва. Вони стверджують, що до лікарні також приїжджала мати Юрія Токарєва Тетяна, яка є головною лікаркою 2-ї міської поліклініки, та заходила до керівництва 8-ї лікарні.

Як повідомляє прес-служба ЛМР, начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб зустрівся з Юрієм Токарєвим та отримав від нього письмове пояснення інциденту. За його словами, Юрій Токарєв підтверджує факт порушення правил дорожнього руху, зокрема факт зупинки автотранспорту в забороненому місці, але категорично заперечує факт алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, що у Львові триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги – соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту – серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії –  група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.комLvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.


Читайте також:
16 Березня, 2018 17:50
Гість Який позор !!! Зуб ! До чого ти довів львівську медицину ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!