Колишнього головного тюремника Львівщини судитимуть за хабар

11350 0
Торік, у березні, Михайла Дзюдзя відпустили під заставу у розмірі 630,6 тис. грн.
Фото: Високий замок

Фото: Високий замок

Справу головного тюремника Львівщини Михайла Дзюдзя передали до суду. Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершила досудове розслідування.

Читайте також: Чиновницю львівської міськради, яку затримали на хабарі, посадили під домашній арешт

«Прокурори закінчили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт про обвинувачення керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України в одержанні неправомірної вигоди»,йдеться у повідомленні САП.

В ході досудового розслідування детективи НАБУ встановили, що експосадовець вимагав та щомісяця хабарі від підпорядкованих йому керівників тюрем. За отримані гроші чиновник не перевіряв їхню господарську діяльність і не проводив контроль режиму відбування покарань ув’язненими.

Читайте також: Із підозрою на отриманні хабаря затримали керівницю одного з комунальних підприємтв Львова

Нагадаємо, торік керівника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Михайло Дзюдзь в останній день роботи на посаді затримали на отриманні хабаря. 63-річний посадовець отримав близько 1000 доларів неправомірної грошової винагороди.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!