Головним прокурором тимчасово буде Віктор Чумак

1757 1
Віктор Чумак був заступником Руслана Рябошапки.
Фото: Ліга.нет

Фото: Ліга.нет

Після відставки Руслана Рябошапки обов’язки генерального прокурора виконуватиме його заступник Віктор Чумак. Про це він сказав у коментарі Громадське.

«Ну, треба ж комусь виплатити хоча б зарплати. Не можна ж отак все кинути і йти. Але хто ж мене тут залишить, якби я навіть хотів. Я що чийсь вірний пес?», – сказав він.

Нагадаємо, вчора, 5 березня, Верховна рада висловила недовіру генеральному прокуророві України Руслану Рябошапці та відправила його у відставку. Перед голосуванням сам генпрокурор наголосив, що реформа прокуратури, яку розпочали за його керівництва, вже увійшла в історію через масове очищення та оновлення. Він зазначив, що за його керівництва в Україні почали карати правоохоронців за катування людей, зловмисників за незаконну вирубку та продаж лісів, організацію грального бізнесу, недбалість чиновників та розкрадання бюджетних грошей.

ЗМІ прогнозують, що новим генпрокурором планують призначити Сергія Іонушаса, який раніше був директором юридичної фірми «Гелон», яка представляла інтереси студії «Кварталу 95» в судових процесах.


Читайте також:
6 Березня, 2020 16:17
666 ... був (вважався) розумним політиком ... це поки крім кіздіти нічого не торкався , не робив ... а от , як тільки почав "мішки таскати" та ще й з конкретним "наповненням" , так відразу біля нього порядній, чесній людині на одному гектарі стало навіть знаходитись гидко ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!