Головний медик Львівської області пішов з посади

9760 0
Богдан Чечотка звільнився з посади директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА. Про це Tvoemisto.tv повідомили в обласній державній адміністрації.
фото Богдана Ємця

фото Богдана Ємця

Зараз виконувачем обов’язків керівника департаменту призначено Ірину Микичак. У коментарі Tvoemisto.tv Ірина Микичак підтвердила цю інформацію і повідомила, що уже оголошено конкурс на заміщення вакантної посади.

На сайті Львівської облдержадміністрації опублікували умови конкурсу. До вимог до професійної компетенції, зокрема, належать досвід роботи на керівних посадах, знання у сфері охорони здоров’я, державного управління, бюджетного законодавства. Перевага надаватиметься кандидатам зі спеціальностями у галузі знань "Охорона здоров'я".

За інформацією джерела у ЛОДА, новим директором департаменту охорони здоров’я можуть призначити Михайла Гичку, який є депутатом Львівської облради і головним  лікарем обласної клінічної лікарні.

Водночас, за повідомленням джерела, звільнення Богдана Чечотки не пов'язане зі скандалом у міському пологовому, оскільки заяву було написано ще до цього випадку.  

Читайте також: Уляна Супрун на Львівщині про 5 пріоритетів в реформі медицини

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!