Головний санлікар пояснив, чому обмежили час роботи закладів харчування

2751 0
У Львові дозволили працювати залам ресторанів та кафе за умови, якщо у приміщенні буде не більше 10 людей.
фото: adarevillage.com

фото: adarevillage.com

У Львові, Києві та на Волині обмежили час роботи закладів харчування до 22:00. Головний санлікар Віктор Ляшко пояснив це тим, що нові обмеження не дадуть працювати нічним клубам. Про це він сказав у ефірі програми «Мокрик по живому».

Він каже, що розважальні заклади працюють під виглядом ресторанів і кафе. Обмеження впливають саме на роботу нічних клубів та дискотек, де нереально дотримуватися соціальної дистанції та інших обмежень, які прописані для закладів громадського харчування.

«Тому, обмежуючи час діяльності закладів громадського харчування, ми не дозволяємо таким чином працювати нічним клубам, які могли відкриватися та працювати під маркою закладів громадського харчування», – сказав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, карантин у Львові для кафе, барів і ресторанів послабили 24 червня. Тоді дозволили працювати залам ресторанів та кафе за умови, якщо у приміщенні буде не більше 10 людей. Також у ресторани можна ходити лише у масках, а на вході відвідувачам мають вимірювати температуру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!