Підозрюваного у хабарництві голову Залізничної райадміністрації Львова взяли під варту

2034 0
Тараса Гниду відсторонили від посади на два місяці.
Фото: vbusk.com

Фото: vbusk.com

Галицький районний суд призначив голові Залізничної районної адміністрації Львова Тарасу Гниді, якого затримали на хабарі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у вигляді 140 960 гривень. Про це повідомляє прес-служба прокуратура Львівської області.

Крім того, його відсторонено від займаної посади на два місяці.

Згідно з повідомленням прокуратури, Тарасу Гниді повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – одержання службовою особою неправомірної вигоди у значному розмірі. Зараз проводяться слідчі та процесуальні дії, щоб встановити всі обставини правопорушення. Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та трирічною забороною обіймати певні посади.

Нагадаємо, Тараса Гниду було затримано на хабарі в розмірі 105 тисяч гривень 16 березня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!