Голову Залізничної райадміністрації Львова затримали за хабар. Доповнено

5665 2
На час проведення слідства Тараса Гниду буде відсторонено від виконання посадових обов’язків.
Фото: vbusk.com

Фото: vbusk.com

Сьогодні у Львові відсторонили від виконання посадових обов’язків голову Залізничної райадміністрації Тараса Гниду.

«Неприпустимо, щоб в органах місцевого самоврядування працювали не чесні люди. Вимагаємо від поліції об’єктивного розслідування», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба ЛМР.

Зазначимо, що в Національній поліції в коментарі Tvoemisto.tv підтвердили інформацію про затримання посадовця. Суму хабара не розголошують. За інформацією ZAXID.NET, йдеться про близько 105 тис. грн, які Тарас Гнида нібито вимагав за неперешкоджання підприємницькій діяльності.

Доповнено. 

Департамент захисту економіки Національної поліції України на своїй сторінці у Facebook підтвердив інформацію про те, що Тарас Гнида вимагав хабар у розмірі 105 тис. грн. У повідомленні зазначено, що посадовець вимагав та отримав гроші за невтручання у господарську діяльність підприємця, а також за працевлаштування особи на роботу в органи місцевого самоврядування.

За вчинення злочину голові райадміністрації може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 

Читайте також:
28 Жовтня, 2019 15:24
Гість
17 Березня, 2018 09:40
Магда Не приживаються хлопи у Залізничному районі, не перший випадок з тою адміністрацією
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!