Google створив додаток, який дозволить батькам стежити за вмістом смартфонів їхніх дітей

4503 0
Додаток Family Link дасть можливість батькам слідкувати за тим, як діти використовують свої смартфони.
фото: families.google.com

фото: families.google.com

На офіційному блозі компанії зазначено, що "програма може служити у якості інструменту, який триматиме вас в курсі, як ваша дитина досліджує інтернет".

Також в Google кажуть, що за допомогою сервісу можна не тільки стежити, а й заборонити дітям до 13 років завантажувати будь-які додатки з магазину Google Play. Щоб завантажити новий додаток, дітям доведеться надсилати запит на схвалення у батьків, пише "Українська правда"

Читайте також: Для учасників ЗНО створили мобільний додаток. Де завантажити 

Family Link також дає змогу відслідковувати скільки часу діти витрачають на різні додатки, і надає звіт по місяцях та тижнях.

Батьки можуть встановити певні обмеження для своєї дитини. Зокрема, можна обрати "нічний режим", який буде блокувати доступ до телефону на певний час.

Наразі додаток тестується на Android та доступний тільки у США.  

"Ми тільки почали, і будемо просити батьків виходити на зворотній зв'язок через Family Link, щоб поліпшити досвід, перш ніж зробити додаток широко доступним", – зазначили у Google.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!