Google допомагатиме українським учителям проводити уроки

2834 0
В Україні запрацювали освітні групи Google, які допомагатимуть освітянам комунікувати між собою, обмінюватися досвідом та запроваджувати новітні технології у навчальний процес.
фото: zik.ua, strusivinternat.com.ua, life.pravda.com.ua

фото: zik.ua, strusivinternat.com.ua, life.pravda.com.ua

В Україні створено Google Educator Group (Освітню Спільноту Google). Як йдеться у офіційному блозі компанії, освітні спільноти Google (GEGs) – це об'єднання працівників сфери освіти, де вони навчаються, діляться досвідом і черпають натхнення, щоб ефективно використовувати веб-технології в навчальному процесі.

Члени спільноти є користувачами Google Apps for Education – системи безкоштовних інструментів, що надають необхідні технології для освіти, і вони прагнуть поширити використання цих хмарних сервісів у навчальних закладах України. Окрім використання продуктів Google Apps for Education у навчально-виховному процесі, спільнота також розглядає управлінські аспекти переваг використання цих інструментів. Освітні співтовариства Google надають майданчик для співпраці, а також обміну досвідом та ідеями щодо використання рішень Google в навчальному процесі.

Читайте також: Дві львівські гімназії – серед найкращих в Україні

Заходи спільноти проходять як в очному, так і в дистанційному режимах: онлайн викладачі обговорюють цікаві для них теми і обмінюються спостереженнями. Відбуваються також локальні семінари. На сторінці Сервіси Google у професійній діяльності вчителя члени спільноти проводять вебінари, до яких може долучитися кожен охочий. Освітні співтовариства Google відкриті для всіх: директорів та адміністраторів шкіл, викладачів, учнів та всіх тих, хто використовує продукти Google, щоб навчати інших.

Джерело: Українська правда. Життя


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!