Політична реклама

Google і Samsung випустять спільний планшет

1604 0
Компанія Google у співпраці з Samsung випустить 10-дюймовий планшетний комп'ютер в лінійці Nexus, екран якого буде мати досконаліші характеристики, ніж дисплей Apple iPad третього покоління.

Про це пише ТСН, посилаючись на аналітика компанії NPD DisplaySearch Річарда Шима. За даними Шима, дисплей нової моделі планшета Nexus буде мати роздільну здатність 2560 на 1600 пікселів, що при діагоналі 10,1 дюйми забезпечить щільність розміщення пікселів на рівні 299 точок на дюйм.

Для порівняння: 9,7-дюймовий екран iPad третього покоління має роздільну здатність 2048 на 1536 пікселів і щільність 264 точки на дюйм.

Перший Android-планшет в лінійці Nexus з дисплеєм діагоналлю сім дюймів був представлений в червні. Його виробництвом для інтернет-компанії займається Asus. Представники Google з самого початку наголошували, що не шукають прибутку від продажу Nexus 7.

За підрахунками експертів, собівартість компонентів версії планшета з 8 Гбайт вбудованої пам'яті становить приблизно 152 долара, при її роздрібній ціні у США 199 доларів. Шим також зазначає, що 10-дюймова модель Nexus буде відноситися до топовому сегменту, що позначиться на її ціні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!