Політична реклама

Google платитиме користувачам $25 в рік за інформацію про відвідані сайти

1370 0
Компанія Google оголосила про початок нової акції, в рамках якої пропонуватиме користувачам гроші в обмін на інформацію про те, які сайти вони відвідували та які дії на них здійснювали.

Користувач, що погодиться на такі умови, буде повинен встановити спеціальне розширення для браузеру Google Chrome, яке фіксуватиме його дії в інтернеті та передаватиме інформацію на сервери Google. Проте що саме ця програма передаватиме пошуковику, не повідомляється.

За участь в такій акції Google платитиме користувачам сертифікатами інтернет-магазину Amazon, на які можна буде придбати будь-які товари. За встановлення програми буде нараховуватись $5, а також ще $5 за кожні три місяці використання програми впродовж року. Таким чином, загальна сума за рік, яку можна заробити, становитиме $25.

Джерело: "Watcher"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!