Google привітав українців з Днем Незалежності святковим дудлом

949 0
В центрі розташоване стилізоване зображення славнозвісної козацької чайки – судна запорізьких козаків – з українським тризубом на вітрилі.

Сьогодні Google відзначає 30-річчя Незалежності України яскравим дудлом.

У святковому логотипі використали відтінки блакитного і жовтого – кольорів прапора України, а в центрі розташоване стилізоване зображення славнозвісної козацької чайки – судна запорізьких козаків – з українським тризубом на вітрилі.

«Козацькі чайки були легкими, маневреними вітрильними човнами запорізьких козаків періоду XVI-XVII ст. Вважають, що чайка зобов'язана своєю назвою незвичній швидкості і легкості, які човен демонстрував на воді. Інноваційність конструкції козацьких чайок давала їм перевагу і дозволила одержати багато славетних перемог. Вітаємо всіх з Днем Незалежності України!», – йдеться у блозі Google.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбувається Марш нескорених та Забіг у вишиванках. Повну програму заходів до Дня незалежності у Львові дивіться тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!