Політична реклама

Google розробив офлайн-перекладач для Android

9853 0
Компанія Google оновила додаток «Перекладач» для Android. Тепер програма здатна виконувати переклади з однієї мови на іншу без підключення до інтернету.

Щоб увімкнути переклад без Інтернету, потрібно запустити додаток, відкрити меню, вибрати пункт «Офлайн-перекладач» і завантажити потрібні мовні пакети. Вони містять значення слів і позбавляють «Перекладача» від необхідності звертатися до мережі, - повідомляється в офіційному блозі компанії.

Пакетів повинно бути мінімум два — один для мови оригіналу і один для мови перекладу. Функція офлайн-перекладу працює з п'ятдесятьма мовами.

Google уточнює, що офлайн-переклад може бути не таким точним, як переклад, виконаний при підключенні до інтернету.

Сервіс «Перекладач Google» виконує автоматичний переклад окремих слів і фраз цілком. Веб-версія сервісу підтримує більше 60 мов, включаючи латину й есперанто.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!