Політична реклама

Google створила відеоекскурсію центрами обробки даних

1930 0
Компанія Google продемонструвала користувачам, як виглядає Інтернет зсередини. Для цього корпорація підготувала 4 підбірки фотографій і презентаційний відеоролик про дата-центри в США і Європі.

Про це пише ТСН

Зовні ці центри, які дозволяють швидко відповідати на пошукові запити користувачів, схожі на заводи або навіть електростанції. Такого вигляду їм надають величезні охолоджувальні установки, які забезпечують оптимальну температуру роботи для процесорів.

Файлові сховища Google розташовані в мальовничих куточках: поруч із зеленими полями і мальовничими ставками. А на деяких фотографіях можна навіть побачити біля однієї зі споруд сімейство оленів. Всередині центрів не менш барвисто - яскраво пофарбовані труби й різнокольорові проводки. Робочі місця співробітників просторі й затишні, і, як повідомляється в підписі до фото, поряд із залом переговорів є навіть сауна, яка завжди у розпорядженні співробітників компанії. У відеоролику також показаний процес знищення жорстких дисків, які вже відслужили свій термін.

Додамо, Google зараз використовує вісім дата-центрів, із яких 6 знаходяться в США і 2 - в Європі. Однак IT-корпорація вже працює над їх збільшенням. Так, нові дата-центри будуються в Гонконзі, Тайвані, у Сінгапурі й Чилі. 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!