Політична реклама

Google та Яндекс допоможуть об'їхати перекриті на чаc Євро 2012 вулиці Львова

1254 0
Як повідомив директор департаменту «Євро 2012» Львівської міської ради Олег Засадний, місто Львів працює з компаніями Google, Яндекс щодо розміщення схем об’їздів перекритих на час Євро 2012 вулиць міста. Про це "Твоє місто" повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".

«Прохання до усіх львів’ян з розумінням віднестись до того, що будуть певні обмеження. Це пов’язано з безпекою.

Ми сьогодні працюємо з компаніями Google, Яндекс, з компаніями, які постачають програмне забезпечення до GPS-навігаторів. Будуть встановлені спеціальні знаки зі схемами об’їздів», - зазначив Олег Засадний.

Нагадаємо, у Львові під час Євро 2012 між основними об’єктами Євро 2012 працюватимуть міські автобусні маршрути №16, 48, 32, а також тролейбусний маршрут №9, трамвайні маршрути №1, 9 та 6. Відтак, на тролейбусний маршрут №3 заплановано залучити 15 одиниць рухомого складу, тролейбусний маршрут №5 – 8 одиниць, тролейбусний маршрут №9 – 11 одиниць.

Власники квитків на матчі матимуть змогу користуватися громадським транспортом у Львові безкоштовно протягом 36 годин: протягом доби дня матчу та до 12.00 год наступного дня.

Також для зручного пересування під час Євро 2012 розроблено схему організації дорожнього руху між офіційними місцями Турніру з використанням експрес-маршрутів. Відтак, трансферні зупинки експрес-маршрутів такі: пл. Петрушевича - стадіон, Залізничний вокзал – пл. Різні.

На експрес-маршруті пл. Петрушевича – стадіон мало б працювати 40 автобусів, на маршруті Залізничний вокзал – пл. Різні – 4 одиниці.

Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року у три дні матчів рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 км зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. Проектована-8 та вул. Проектовану-7.

Крім того, у дні матчів з 14:00 і до 02:00 год. наступного дня буде закрита для проїзду (крім громадського транспорту та акредитованих транспортних засобів) вул.Стрийська на відрізку від перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка до Кільцевої дороги.

Звертаємо увагу, що у дні матчів ЄВРО 2012 у Львові  в’їзд транспорту буде заборонений в усю центральну частину міста, а з 28 травня до 5 липня – лише на просп. Свободи. Пішохідна зона у центральній частині міста до ЄВРО-2012 діятиме з 28 травня до 5 липня 2012 року.

Також до Євро 2012 в місті будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!