Політична реклама

Google Україна презентував проект «Цифрового перетворення Львова»

1588 0
Google Україна презентував проект «Цифрового перетворення Львова». Він складатиметься з чотирьох напрямків: для освіти, навчання студентів та школярів, підтримка Львова як туристичного міста та підтримка бізнесу.

Перший – це програма надання використання технологій в навчанні як студентів, школярів, так і держслужбовців.

Другий – співпраця із юристами, технології, яким надаватимуть для використання в освіті.

Третій напрямок – це підтримка Львова як туристичного міста, нанесення багатьох об’єктів на карту. Туристи будуть мати більший вибір і більше інформації щодо міста.

Четвертий напрямок – це підтримка бізнесу. В першу чергу малого та середнього. Це і навчання, допомога з нанесенням, надання інформації про цей бізнес у Google. Це стосується не тільки карт, але й пошуку та різних інших об’єктів. Можливості бізнесу Львова для зовнішніх користувачів.

"Ми знаходимо людей-ентузіастів, які активно проштовхують ідеї і втілюють їх в життя. Ті речі, які ми будемо надавати і вони використовуватимуться, – це буде ідеально для всієї України, саме тому ми тут, співпрацюємо з міською радою, будемо зустрічатися, регулярно звітувати про те,  що ми зробили і знову ж таки ми розраховуємо  на ентузіастів, на тих людей, які будуть без нашої допомоги щось запускати, робити", – розповів директор Google Україна Дмитро Шоломко.

Метою проекту є підвищення загального рівня цифрової грамотності громади Львова, презентація новітніх можливостей Інтернету, інноваційних технологій та сервісів Google для державних службовців, представників середнього і малого бізнесу, а також освітян і студентів. Результатом цього повинно стати справжнє цифрове перетворення міста Лева, що, в свою чергу, призведе до підвищення інвестиційної привабливості, більш широкого залучення сучасних технологій до бізнес-процесів, навчання, різних сфер повсякденного життя, інформує прес-служба Львівської міської ради.  

Партнерами проекту «Цифрове перетворення Львова» є Google Україна, Львівська міська рада, бізнес-клуб «Клуб Ділових Людей», Львівська бізнес-школа Українського Католицького Університету.

 «Сервіси Google є дуже цікавими, зрозумілими молодим людям, але нам потрібно поширювати вірус розуміння нескладних технологій на більшу кількість людей. Ми бачимо, наскільки більше людей користуються смартфонами. Наскільки більше людей користуються нескладними гаджетами і це означає, що якщо будуть прості зрозумілі сервіси, інструменти для людей, то вони навчаться користуватися ними, і нам всім стане жити простіше, тому що нам не потрібно буде відповідати на багато питань, а люди самі зможуть знаходити відповіді на ті запитання, які їх цікавлять, коли їм потрібно», – пояснила директор бізнес-школи УКУ Софія Опацька. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!