Google в Україні спростив розміщення реклами малого бізнесу

2198 0
Сервіс AdWords Express дозволяє рекламувати товари та послуги в Google та отримувати дзвінки, дані про відвідування магазину та дії потенційних клієнтів на веб-сайті.
фото: lifehack.org

фото: lifehack.org

Компанія Google запустила в Україні сервіс, який спрощує розміщення реклами в інтернеті для малого та середнього бізнесу, повідомляє Watcher.

За допомогою цього онлайн-рішення можна рекламувати товари та послуги у всесвітній мережі та отримувати дзвінки, дані про відвідування магазину та дії потенційних клієнтів на веб-сайті. Налаштування оголошення займатиме орієнтовно 15 хвилин.

AdWords Express допомагає отримати доступ до потенційних клієнтів саме тоді, коли вони шукають те, що пропонує бізнес. Сервіс постійно оптимізуватиме оголошення та буде показувати, наскільки добре реклама відповідає цілям бізнесу.

«Просто налаштуйте обліковий запис, а показ реклами відбувається автоматично. Вам не потрібно вибирати ключові слова й стратегії онлайн-маркетингу, тож ви зможете більше часу присвятити своїм клієнтам. Опишіть у трьох рядках, чим займається ваша компанія. Ми автоматично створимо оголошення й показуватимемо його зацікавленим користувачам»,пишуть розробники.

AdWords Express керує аспектами створення рекламної кампанії, використовуючи технологію Google: створює списки ключових слів і оптимізує кампанії для мереж і пристроїв.

Детальніше про принципи роботи AdWords Express можна дізнатися тут. Завантажити сервіс можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!