Google пропонує перекладати на українську за допомогою камери

174504 8
Компанія Google розширила можливості свого візуального перекладача, який тепер може працювати з 37 мовами, включаючи українську, при цьому не потребуючи Інетрнет-з'єднання.
фото: www.ropemediahouse.com, nocamels.com, healthvesti.com

фото: www.ropemediahouse.com, nocamels.com, healthvesti.com

У січні на AIN.UA публікувалася інформація про те, що Google випустив оновлення для додатку Google Translate, в якомуз'явилася функція перекладу при наведенні камери на текст. Тоді повідомлялося, що функція працює для англійської, французької, німецької, італійської, російської та іспанської й потребує підключення до Інтернету.

Сьогодні ж Google додав можливість офлайнового перекладу з англійської на українську, болгарську, каталонську, хорватську, чеську, данську, голландську, філіппінську, фінську, угорську, індонезійську, литовську, норвезьку, польську, румунську, словацьку, шведську та турецьку мови і навпаки. Також ви можете перекладати з англійської на хінді й тайську. Або спробуйте сфотографувати текст, який ви хочете перекласти - зараз режим камери працює для 37 мов.

Для того, щоб скористатися візуальним перекладачем Google необхідно встановити відповідну програму, вказати англійську та мову, на яку буде необхідно перекласти слова. Потім, натиснувши на кнопку камери, користувачеві буде запропоновано завантажити для кожної мови пакет, розміром до 2 мегабайт.

У перекладачі також поліпшили режим голосового спілкування, який дозволяє в режимі реального часу перекладати розмову на 32 мови - тепер він став швидшим і працює стабільніше в повільних Інтернет-мережах.

В Google обіцяють, що оновлення стануть доступними протягом кількох днів для користувачів платформ Android та iOS.

Джерело: AIN.UA

Читайте також:
11 Січня, 2020 17:01
Тетяна Пепереклад з фоткою
3 Листопада, 2019 20:16
Петро Хз
8 Жовтня, 2019 18:37
Ілонка А як тут перекладати все ж таки?
8 Вересня, 2019 18:13
Юлия
18 Квітня, 2019 19:37
Назар Клас
1 Грудня, 2018 17:29
Андрей Як переуласти
3 Вересня, 2018 18:57
Руслан Клас
4 Червня, 2018 12:22
Андріана Я переклад
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!