Політична реклама

Google запустила перегляд львівських вулиць

1882 0
Компанія Google запустила перегляд вулиць (Street View) на картах Google для міст України, зокрема для Львова. Українські міста доповнять колекцію панорамних зображень вулиць, пам’яток та історичних об’єктів понад 30 країн світу. Режим перегляду вулиць працює також на мобільних картах і в сервісі Google Планета Земля, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Для того, щоб подивитися панорамні зображення вулиць Львова, потрібно або максимально наблизити мапу, або ж перетягнути помаранчевого чоловічка з лінійки масштабу на вулицю, що вас зацікавила. Після цього ви зможете почати свою віртуальну прогулянку. Тепер ви сміливо можете призначати зустрічі друзям в незнайомих місцях, не боячись загубитися; оцінити вигляд і околиці готелю, в якому збираєтесь зупинитися, або ж вибрати пам’ятки, які ви плануєте відвідати в майбутніх мандрівках. І все це – не виходячи з дому», - розповідають в компанії Google.

Панорами також з’являться в навігації Google для смартфонів на базі Android – користувачі зможуть безпосередньо з мобільного телефону подивитися, як виглядають повороти, складні розв’язки і пункт призначення.

«Ми дуже раді, що відтепер завдяки режиму перегляду вулиць, і іноземці, і мешканці нашої країни в будь-який момент зможуть оцінити красу України, здійснивши онлайн-подорож, не відходячи від екрану свого комп’ютера. Це прекрасна можливість відкрити, наскільки красива і цікава наша країна», - розповів Дмитро Шоломко, директор Google в Україні.

ТЕГИ: Google

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!