Google запустив єдиний портал для подорожей

2270 0
У Google обіцяють, що згодом інтегрують нові функції в Google Maps.
зображення: соцмережі

зображення: соцмережі

Компанія Google запустила єдиний портал для подорожей, об’єднавши всі тревел-проекти: додаток Google Trips, сервіс пошуку квитків, рекомендації для туристів. Про це повідомляє Ain.ua.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Маршрути зібрані за локаціями і тарґетуються індивідуально. До прикладу, українським користувачам доступні плани подорожей до Львова, Дніпра, Одеси, Кракова, Варшави та в інші міста. Якщо клікнути на місце, Google показує інформаційну довідку про місто, перелік цікавих місць, рекомендує маршрути на день/тиждень, а також вартість готелів. Крім цього, є секція з найпопулярнішими відео про подорож містом.

Якщо вибрати подорож через сайт «Подорожі», то стежити за прогресом можна в мобільному додатку Google Trips. Також у Google обіцяють, що згодом інтегрують нові функції в Google Maps.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!