Google запустив он-лайн гру для користувачів

1939 1
Корпорація Google створила он-лайн гру, де користувачам пропонується вгадати найбільш популярний пошуковий запит.
Фото: money-planet.com.ua

Фото: money-planet.com.ua

Гра "Google Feud" має чотири категорії: "люди", "імена", "культура" та "запитання". Так, наприклад, у категорії "імена", Google дає ім`я, а гравцеві потрібно дописати прізвище, яке спадає на думку, або іншу асоціацію.

Якщо відповідь гравця збігається із найпопулярнішими відповідями, то пошуковик відкриває відповідний рядок. Якщо ж варіант був непопулярний, то на екрані з'являється червоний хрест.

Читайте також: Google створив додаток, який наближає нас до мистецтва

Наприклад Google пропонує дописати щось до імені "Джессіка". Найпопулярнішим продовженням виявилося прізвище актриси Джессіки Біл. Другу сходинку, за популярністю пошукових запитів дістала Джессіка Сімпсон.

Коли ж у користувача закінчуються три спроби, то Google показує всі результати. Правильні відповіді базуються на кількості, що надійшли до компанію реальних запитів від реальних користувачів. Наразі гра доступна лише англійською мовою.

Джерело:  Українська правда.

 


Читайте також:
19 Березня, 2015 18:28
Ololo Як ви складаєте новини?!
Google Feud ніяким чином не пов'язаний з компанією Google.
"Джерело" у кінці новини вказує на зовсім іншу новину (Facebook заборонив публікувати жіночі груди..)
Будьте відповідальнішими!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!