Біля парку культури з'явиться новий готель із рестораном. Візуалізація

4059 0
Майбутній готель матиме 4 поверхи та площу майже 300 м кв.
Ілюстрація: прес-служба ЛМР

Ілюстрація: прес-служба ЛМР

У Львові на вул. Лижв’ярській, 30, що межує з Парком культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, планують реконструкцію житлового будинку для розміщення готелю з рестораном. Сьогодні, 22 червня, виконавчий комітет ЛМР затвердив детальний план цієї території.

Відповідно до ескізного проекту, на ділянці передбачено реконструкцію існуючої двоповерхової будівлі із добудовою і надбудовою до 4-х поверхів для розміщення готелю на 16 номерів та ресторану в цокольному поверсі. Максимальна висота проектованого готелю не може перевищувати 13,95 м.

Читайте також: У Львові обговорили майбутній готель на Лижв'ярській. Зауваження мешканців

Загальна площа ділянки становить 0,0874 га, площа майбутнього готелю – 293 м кв. Власницею земельної ділянки та будинку на вул. Лижв’ярській, 30 є Сердюк Г. В. У ДПТ також запланували капітально відремонтувати вул. Лижв’ярську з розширенням дороги та облаштуванням тротуарів.

Читайте також: Гнучкі межі. Чи загрожує щось Парку культури і відпочинку у Львові

Нагадаємо, 19 лютого відбулася зустріч місцевих мешканців із головною архітекторкою проекту нового готелю Інесою Скляровою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!