Готельний комплекс «Гетьман» планує віддати земельну ділянку під торгово-офісний центр

2290 0
У 2018 році Об’єднання профспілок Львівщини продало будівлю допоміжних приміщень на орендованій землі ТзОВ «Авто плюс», і надало дозвіл на вилучення земельної ділянки площею 0,2075 на користь підприємства.
Фото: Lviv-tourist.info

Фото: Lviv-tourist.info

У Львові частину земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 50 планують виділити під торгово-офісний центр, який хоче збудувати ТзОВ «Авто плюс».

Читайте також: Чому закрили гастроном «Сквозняк» і що буде з будинком Сегаля у Львові

Відповідне рішення про затвердження підприємству «Готельно-навчальний комплекс «Гетьман» Об’єднання профспілок Львівщини дозволу на поділ земельної ділянки та надання ТзОВ «Авто плюс» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки розглянуть депутати на сесії ЛМР 3 лютого.

«Готельно-навчальний комплекс «Гетьман» отримав в оренду земельну ділянку площею 0,9733 для обслуговування комплексу у 2016 році терміном на 10 років.

У 2018 році Об’єднання профспілок Львівщини продало будівлю допоміжних приміщень площею 224 кв. м на орендованій землі ТзОВ «Авто плюс», і надало дозвіл на вилучення земельної ділянки площею 0,2075 на користь підприємства.

Тепер ділянку 0,9733 хочуть поділити на 0,7658, залишивши її за готельним комплексом, і на ділянку площею 0,2075 хочуть виготовити документацію для будівництва компанією «Авто плюс» торгово-офісної будівлі. 

Орієнтовний розмір орендної плати за земельну ділянку для «Готельно-навчальний комплекс «Гетьман» становить 661 тисяча гривень на рік.

Читайте також: У Львові відреконструюють готель «Турист»

За даними платформи Youcontrol, ТзОВ «Авто плюс» зареєстроване 20 років тому на вулиці Городоцькій,174. Підприємство спеціалізується на наданні комбінованих офісних адміністративних послуг, діяльності готелів. Засновниками компанії є Борис Ярина та Борис Ярослав.

Власником Готельно-навчального комплексу «Гетьман» є Об’єднання профспілок Львівщини та його керівник Роман Дацко.

Христина Гоголь

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!