Готуємося до більшої жорстокості окупантів у Харкові та на Донбасі, – Зеленський

5693 0
Окупанти планують жорстокіші дії на окупованих територіях східної та південної України.
Фото: Telegram

Фото: Telegram

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні сказав, що Україна готується до ще більш жорстоких, аніж це було на Київщині, вчинків російських загарбників у східних та південних регіонах, які потрапили під окупацію.

«Продовжуємо готуватися до ще більш жорстокої активності окупантів на східному та південному напрямках. Ми знаємо, що вони збираються робити на Донбасі. Знаємо, що вони збираються робити біля Харкова, у деяких інших районах держави. Росія концентрує там значну кількість військових і техніки. І ця активність доводить, що застосованих проти Росії санкцій замало. Буде більше», – зауважив він.

Читайте також: Зеленський запросив Меркель і Саркозі в Бучу «побачити закатованих українців і українок»

Він наголосив, що таки настане час, коли кожен росіянин дізнається всю правду про те, хто серед їхніх співгромадян вбивав українців хто наказував, а то просто закривав на це очі. Для встановлення та документування злочинів росії у нас є набагато більше інструментів, ніж було у тих, хто притягав до відповідальності нацистів після Другої світової війни.  

Нагадаємо, британська розвідка повідомляла, що російські війська зосереджують свої зусилля, щоб спробувати оточити українські сили на Донбасі, а також може спробувати штурмувати обласні центри, зокрема і Харків.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!