Політична реклама

GPS встановили в 30 львівських автобусах

1871 0
Планується , що GPS-пристрої встановлять у всіх автобусах міста до кінця наступного місяця.

Як зазначають у Львівській міській раді, вже зараз у Центрі керування рухом відслідковують рух цих автобусів. В  управлінні траспорту і зв’язку Львівської міської ради зазначають,що  перевізники попереджен про те, що до 1 листопада (раніше зазначалось до 1 жовтня ) всі автобуси мають бути облаштовані приладами навігації.

Варто зазначити, що нещодавно начальник управління транспорту Львівської ОДА Володимир Корпан заявив про встановлення приладів GPS і в приміських маршрутках. Проте, коментарі «Твоєму місту» прес-служба Львівської ОДА повідомила, що рішення встановити прилади GPS в приміських маршрутках найближчим часом розглядатись не буде.

Як повідомляє прес-служба, Володимир Корпан заявив, що остаточне рішення стосовно цього питання відкладається на невизначений час і до кінця року GPS в приміських маршрутках встановлювати не будуть.

Нагадаємо, що до кінця року у Львові планують оновити склад транспорту великими автобусами у загальній кількості ще 53 одиниці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!