ГПУ повернула проєкт підозри Софії Федині назад у ДБР

1504 0
Документ не погодили.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Генпрокуратура повернула проєкт повідомлення про підозру народній  депутатці від Львівщини Софії Федині та волонтерці Марусі Звіробій у Державне бюро розслідувань. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на речницю ДБР Анжеліку Іванову.

«Проєкт повернули з ГПУ без погодження, аргументуючи тим, що немає рішення щодо особи, яка є народним депутатом. Допоки його не буде, то, відповідно, і проєкт повідомлення про підозру не буде погоджений», – говорить речниця.

Анжеліка Іванова додала, що із збором нових доказів у справі може бути підготовлений інший документ або скоригований той проєкт, що є.

Нагадаємо, наприкінці листопада слідчі ДБР скерували до ГПУ проєкт повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо президента України чинній народній депутатці України львів’янці Софії Федині та волонтерці Марусі Звіробій.

Справу проти Софії Федини та Марусі Звіробій порушили за фактом їхніх висловлювань на адресу президента Володимира Зеленського у відео, знятому 26 жовтня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!