«Гра престолів»: Сім фактів про сьомий сезон популярного фентезі-серіалу

4535 0
Найдорожчий та поки що найкоротший сезон серіалу обіцяє стати одним із найбагатших на події та несподівані сюжетні повороти.
Фото: digitalspy.com

Фото: digitalspy.com

16 липня стартує показ сьомого сезону одного з найпопулярніших серіалів сучасності фентезі-саги за мотивами романів Джорджа Мартіна. Tvoemisto.tv  підібрало сім фактів про цей сезон фільму.

1.Замість 10 серій в цьому сезоні буде тільки сім. Однак поціновувачі «Гри престолів» мають втішитися тим, що остання серія сезону триватиме 90 хвилин. Це найдовший епізод у серіалі загалом.

2. Сьомий епізод виявився найдорожчим у перерахунку на одну серію. Якщо в минулих сезонах вартість серії сягала 10 млн доларів, то у сьомому сезоні ця цифра зросла до $14 млн. У ЗМІ це пояснюють з одного боку тим, що зменшилося число серій загалом, а з іншого боку, провідним акторам суттєво підвищили гонорари.

Читайте також: У Львові стартували зйомки фільму про короля Данила

3. Після ефектної помсти Серсі Ланістер у фіналі шостого сезону, внаслідок якої низка помітних негативних персонажів загинула, постало питання про те, хто ж стане новим «головним негідником». Врешті, саму Серсі також складно назвати цілком позитивною героїнею, які і більшість персонажів серіалу. Однак, як і в кожній історії, мусять бути злодії малі та великі. Отож на роль великого негідника  медіа прокрокують Юрона Грейджоя, який в минулому сезоні захопив трон Залізних Островів.

4. З іншого боку головною дійовою особою називають «матір драконів» Дейнеріс Таргарієн. Як пам’ятаємо, востаннє в шостому сезоні її бачили з флотом, який прямує до Вестеросу. Натякають, що вона нарешті зустрінеться із Джоном Сноу, який мусить боронити Стіну на півночі від армії Короля Ночі.

Читайте також: Які фільми знімали у Львові? Перелік кінострічок

5.У новому сезоні нарешті відбудеться часткове возз’єднання сім’ї Старків – Санса, Ар’я та Бран зустрінуться в родинному замку Вінтерфел. Та між сестрами спалахне суперечка, якою спробують скористатися їхні вороги.

6. За даними британського видання The Independent, дракони цього року будуть величезні. Як описує видання, дракони матимуть розмір як Боінг-747, а їхнє полум’я сягатиме у діаметрі понад дев’ять метрів.

7. І головне – чи українські глядачі матимуть змогу побачити цей сезон? Як інформує «Детектор медіа», компанія «Воля» повідомила, що транслюватиме серіал на каналі Fox щопонеділка о 19.00 та з повтором о 22.00, починаючи з 17 липня. Отже першу серію «Гри престолів» передплатники «Волі» матимуть змогу легально подивитися вже завтра.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!