Відключення світла у Києві на 25 січня: енергетики зможуть забезпечити 65% від потреби

842 0
У столиці продовжують застосовувати стабілізаційні відключення.
Ілюстративне фото / відкриті джерела

Ілюстративне фото / відкриті джерела

«На завтра передбачені такі обмеження: до 981 МВт вдень, 642 МВт вночі. Це дасть змогу забезпечити 65% потреб споживачів в електроенергії», — повідомив гендиректор Yasno Сергій Коваленко у Facebook.
 
Також Коваленко написав, що у Дніпрі та області ситуація сьогодні складніша, аніж у Києві. Там завтра вдасться забезпечити 54% потреб у разі, і це за умови, якщо температура на вулиці не падатиме.
 
 

Гендиректор Yasno уже вкотре пояснив, як відбувається розподіл електроенергії. За словами Коваленка, на початку Укренерго визначає обсяги споживання на область. Далі частина надходить критичній інфраструктурі, а решту світла розподіляє на побутових споживачів та бізнес.

«На графіці колеги пояснили, які розподілиться споживання на завтра по Києву та Дніпропетровській області. Темно-синя частина  це саме той дефіцит, якого енергосистемі зараз не вистачає для нормального існування», — пояснюють у Yasno.

Завтра, 25 січня у Києві продовжуватимуть діяти стабілізаційні відключення, подивитись графік відключень світла кияни можуть тут, а жителі Київської області – тут.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!