Гральні заклади у Львові заборонили розміщувати поруч зі школами та медустановами

2200 0
Мерія проситиме податкову та поліцію перевірити діяльність гральних закладів на території Львова.
фото: ye.ua

фото: ye.ua

Депутати Львівської міськради проголосували за ухвалу щодо протидії гральному бізнесу та поширенню азартних ігор на території міста.

Директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич зазначила, що підприємці, незважаючи на законодавчу заборону діяльності гральних автоматів, знайшли можливість для функціонування подібних закладів через лотереї.

Цією ухвалою міська влада звертається до Нацполіції та ДФС з проханням перевірити діяльність гральних закладів у Львові.

Читайте також: Поліція закликає львів'ян допомогти з викриттям грального бізнесу

Також це рішення забороняє розташовувати будь-які гральні заклади на відстані 500 м від навчальних закладів та закладів охорони здоров’я.

У коментарі Tvoemisto.tv Гелена Пайонкевич повідомила, що у випадку, якщо підприємці звертатимуться до суду з приводу незаконності цієї ухвали, місто робитиме судові процеси максимально публічними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!