«Гранд Готель» демонтував скляну надбудову

3487 0
Скляна надбудова слугувала терасою, яка, на думку управління охорони історичного середовища, не добре виглядала в контексті архітектури в цьому проїзді.
groupshostels.com

groupshostels.com

«Гранд Готель», що на проспекті Свободи, 13, демонтував скляну надбудову, яку встановили минулого року зі сторони Кривої Липи. Про це інформує прес-служба ЛМР. 

«Наприкінці минулого року "Гранд Готель" розширився в бік проїзду Крива Липа. Там побудували надбудову – терасу, яку згодом накрили склом, і вона не добре виглядала в контексті архітектури в цьому проїзді. З огляду на це, що готель знаходиться в історичній частині міста і сам є пам’яткою архітектури, ми звернулися листом до керівництва готелю щодо демонтажу цієї скляної надбудови. Керівництво «Гранд Готелю» без жодних спротивів демонтувало надбудову»– повідомила керівниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Згідно з даними аналітичної системи YouControlТОВ «Холдинг «Гранд Готель» належить депутату ЛМР Григорію Козловському. 

Читайте також: На площі Міцкевича відреставрують купол будівлі колишнього кінотеатру

Нагадаємо, у Львові дозволили облаштувати паркування біля «Гранд Готелю»Відповідно до схеми майбутньої парковки, «Гранд Готель» планує створити на території тротуару кишеню, де зможуть паркуватися п’ять машин. Одне з паркомісць буде виділено для людей з інвалідністю. Таким чином, львівським пішоходам залишать 2,5 метри тротуару вздовж території «Гранд Готелю».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!