Грант для розширення власного бізнесу. Як отримати?

3954 0
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) пропонує унікальну можливість для представників малого та середнього бізнесу – грантова програма з підтримки експорту. Це нагода вперше вийти на міжнародні ринки або зміцнити вже напрацьовану репутацію.
Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Фото: businessnewsdaily.com, firstcommercebk.com, betanews.com

Представники ЄБРР допоможуть знайти кваліфікованих консультантів, які оцінять готовність виходу продукції на експорт, а також допоможуть визначити найперспективніші ринки саме для вашої продукції, налагодити зв'язки з потенційними партнерами, – інформує facebook-сторінка «Міністерство економічного розвитку й торгівлі України».

Програма надає можливість частково оплатити послуги консультантів. У рамках гранту надаватимуть підтримку в розробці персональної стратегії експорту, аналізі потенційного ринку, міжнародному брендингу та логістичному забезпеченні.

Читайте також: Як створити власний бізнес: від ідеї до реалізації? Про бізнес-моделювання від експерта

Учасники програми мають відповідати вимогам:
- Штат до 250 співробітників;
- Приватна власність: більш ніж 50% належить громадянам України;
- Присутність на ринку – не менше двох років;
- Хороша ділова репутація;
- Позитивна динаміка розвитку та потреба в залученні консультанта;
- Сектори: усі, крім фінансового, страхового, тютюнового, грального, міцних алкогольних напоїв та військово-промислового.



 

Інформаційний буклет про допомогу ЄБРР малому та середньому бізнесу можна завантажити ТУТЗа додатковою інформацією пропонують звертатися за телефоном: (044) 277 11 45 або писати на e-mail: [email protected].

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!