Політична реклама

Green Card більше не видаватимуть

1125 0
Палата представників Конгресу США проголосувала за скасування щорічної імміграційної візової лотереї Green Card.

За результатами голосування право на отримання таких імміграційних віз передаватиметься іноземним студентам, які отримують в США ступені вище бакалавра із природничих, точних і технічних наук.

За прийняття законопроекту проголосувало 245 конгресменів проти 139.

«Прийняття законопроекту 245 голосами проти 139 стало першою перевіркою для плану Республіканської партії поступово розібратися з імміграцією, і хоча законопроект пройшов, протидія демократів показує, що цим планам ще належить зіткнутися з серйозними перешкодами», –сказано у повідомленні у Washington Times.

Представники конгресу також зазначають, що пріоритетними для них є ті люди, які приїжджають та створюють нові робочі місця.

Нагадаємо, Green Card – посвідчення особи або так звана ідентифікаційна карта, що дає право працевлаштування людині, яка не є громадянином США, але постійно проживає на території Штатів.

ТЕГИ: карта, США
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!