Греко-католиків закликають додавати свої парафії до інтерактивної мапи. Інструкція

3030 0
Зараз на інтерактивній мапі є приблизно 2,5 тисячі позначок по всьому світу.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

У мережі є доступною інтерактивна карта УГКЦ – проект Української греко-католицької церкви, мапа, на якій буде позначено кожну парафію та локацію церкви. За останні тижні на Інтерактивну карту УГКЦ було нанесено більше ніж 250 позначок. Тож на мапі уже є дві з половиною тисячі парафій, храмів, каплиць, монастирів, навчальних закладів, музеїв, душпастирств та осередків, повідомляє інформаційний ресурс УГКЦ.

На інтерактивній мапі є актуальна інформація про храми, каплиці та парафії УГКЦ у різних куточках світу. Також тут можна дізнатися розташування дверей милосердя, святих мощей, чудотворних ікон та джерел, посортувавши локації.

Адміністрація карти продовжує роботу над її наповненням та закликає вірян долучатися до цього процесу. Для цього необхідно на електронну адресу [email protected] або на сторінку у Facebook наступну інформацію:

1. Назва парафії або храму (каплиці, монастиря, навчального закладу) + населений пункт, область (або країна)
2. Координати
3. Підпорядкування (єпархія або екзархат)
4. Фотографії
5. Адреса
6. Контактний телефон
7. Контактна електронна адреса
8. Веб-сайт (також сторінки у соцмережах)
9. Розклад богослужінь
10. Час сповіді
11. Час, коли храм відчинений
12. Коротка історія парафії і храму
13. Сучасне життя парафії (спільноти, події, заходи)
14. Чи є в храмі мощі святих, чудотворне джерело (каплиці).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!