Громаді Києва повернули ділянку вартістю понад 110 млн грн

1329 0
Вона розташована у Дніпровському районі міста.
Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

Прокуратура повернула територіальній громаді столиці земельну ділянку вартістю понад 110 млн грн. Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

«Зусиллями органів столичної прокуратури виконано рішення суду про повернення територіальній громаді столиці земельної ділянки площею 1,13 га вартістю понад 110 млн грн, що розташована на проспекті Соборності у Дніпровському районі міста Києва. Встановлено, що товариство в порушення норм чинного законодавства, за відсутності дозвільних документів та відповідного рішення Київради використовувало земельну ділянку для розміщення паркувального майданчика», – пояснюють там. 

Читайте також: Киян просять не фотографувати пошкоджені об’єкти

Тож прокуратура звернулася до суду з позовом про повернення земельної ділянки. Суд задовольнив позов та зобов’язав товариство повернути земельну ділянку територіальній громаді міста. Станом на сьогодні рішення суду виконали.

Нагадаємо, громаді Києва повернули приміщення в будинку-пам’ятки архітектури. 

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!