Громадська організація Андрія Садового орендуватиме понад 300 кв. м у центрі Львова

1589 1
Раніше це приміщення орендувала «Самопоміч», але через брак фінансування партія переїде у менший офіс.
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

Громадська організація «Інститут просвіти», одним із засновників якої є міський голова Львова Андрій Садовий, орендуватиме комунальні приміщення на 5-му поверсі в будинку-пам’ятки на пл. Міцкевича, 6/7. Відповідну ухвалу вчора, 11 жовтня, підтримали депутати ЛМР.

Читайте також: Відтепер державне й комунальне майно здаватимуть в оренду через інтернет

Ці приміщення площею 318,2 кв. м із 2012 року й до нині орендує об’єднання «Самопоміч». Утім днями вони заявили про переїзд у офіс на Сахарова, 42, де зараз діє ГО «Інститут просвіти», натомість інститут переїде на Міцкевича.

Обговорення проєкту цієї ухвали викликало суперечки серед депутатів, утім, як запевнила керівниця управління комунальної власності ЛМР та депутатка Львівської облради від «Самопомочі» Інна Свистун, ГО сплачуватиме ту ж суму оренди, що й попередні орендарі.

ГО «Інститут просвіти» отримало приміщення в оренду на три роки без права передачі у суборенду для статутної діяльності. Додамо, що в останні роки «Самопоміч» мала платити за ці приміщення 30,61 тис. грн на місяць.

Як ідеться на сайті Youcontrol, керівником ГО є Андрій Садовий, серед засновників також екснардепи від «Самопомочі» Олег Березюк, Олег Лаврик та Оксана Сироїд, заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач і член «Самопомочі» Остап Процик.

Читайте також: Львівська фірма купила приміщення на Дорошенка за 30 млн грн

Додамо, Будинок 6/7 на розі вулиці Коперника та площі Міцкевича протягом століття служив кінотеатром із різними власниками та назвами. Останніми до 2007 року тут функціонували кінотеатри імені Лесі Українки та «Касандра».


Читайте також:
11 Жовтня, 2019 09:06
666 ... і що сталося ? ... як це вплине на виявлення карателів Небесної сотні , чи на спроможність кумпелів яйценюха відповісти українцям на запитання "де наш газ ?" ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!