На Львівщині створять електронний довідник громадських послуг

1569 0
Інформацію про громадські інформаційні центри Львівщини та послуги, які вони надають, невдовзі можна буде знайти в інтернеті.
Фото: gw-world.com.ua

Фото: gw-world.com.ua

Зібрати інформацію планують на порталі «E-posluga», повідомлять Варіанти.

Це довідник електронних послуг, які можуть отримати мешканці Львівщини за сприянням мережі громадських інформаційних центрів, - повідомив керівник проекту Олександр Софій. За його словами, створення порталу стане важливим етапом у Програмі розвитку електронного урядування Львівщини, яку сподіваються втілити до 2018 року.

Створення порталу обговорили на семінарах проекту “Розвиток нових комунікаційних технологій у діяльності Центрів надання консультаційних послуг». Про свій досвід та ефективність цифрових комунікацій розповів Гжегож Хуніч з польського міста Люблін.

«Консолідація міських інформаційних ресурсів у Любліні дозволила сьогодні створити ефективну систему надання послуг для населення. В рік ми фіксуємо 10 млн. відвідин міських інформаційних сервісів, а близько 130 тис. мешканців щороку відвідують Центри обслуговування мешканців з метою отримати необхідну інформацію щодо вирішення їхніх негайних потреб», - розповів Гжегож Хуніч.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!