Громадський простір на Гашека облаштують за понад 5 млн гривень. Візуалізація

2697 0
Наразі «Львівводоканал» почав заміну водопроводу.
Візуалізація: ЛКП "Інститут Просторового Розвитку"/Facebook

Візуалізація: ЛКП "Інститут Просторового Розвитку"/Facebook

У Львові на вулиці Гашека облаштують громадський простір «Бульвар на Гашека». На це у міському бюджеті передбачено 5,2 млн гривень. З огляду на майбутні роботи «Львівводоканал» розпочав заміну близько 730 погонних метрів водопроводу діаметром 300 мм та 250 погонних метрів водопроводу діаметром 200 мм, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Це робимо задля того, щоб унеможливити аварії та порушення благоустрою у майбутньому. Роботи плануємо завершити до кінця місяця», – повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Проект громадського простору «Бульвар на Гашека» виготовило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у 2017 році. У червні 2018 було проведено тендер на визначення підрядника будівництва. Втім за рішенням тендерного комітету пропозиції всіх учасників відхилили. Тендер оголошено повторно.

Читайте також: На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

Читайте також: Як виглядатиме Горіховий гай після реконструкції. Візуалізація

Як розповіла раніше в коментарі Tvoemisto.tv начальниця відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладкова, одну з алей простору планують звузити та облаштувати навколо неї відпочинкової площі з вуличними меблями та додатковим озелененням.

«Всі лавки будуть зі спинками, буде облаштоване освітлення. Важливо те, що ми приводимо в порядок дренажну систему. До цього вуличне покриття було неякісне і руйнувалося через замерзання калюж взимку», – додала вона.

За словами голови Сихівської районної адміністрації Галини Гладяк, під час облаштування громадського простору на Гашека встановлять тротуарну плитку ФЕМ, облаштують газони, висадять дерева, встановлять зовнішнє освітлення, лавки, урни та тенісний столик.

Фото прес-служби ЛМР та «Інституту просторового розвитку»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!