Головною невирішеною проблемою сучасного Львова є громадський транспорт. Результати опитування

2694 0
На інтернет-порталі Tvoemisto.tv завершили опитування «Чим може пишатися Львів із часів Незалежності?» в контексті розвитку міста та архітектури. Для голосування було також обрано нерепрезентативну вибірку проблем, які вирішують у Львові вже 24 роки незалежної України.
фото: zbruc.eu, tsn.ua, stadion.lviv.ua

фото: zbruc.eu, tsn.ua, stadion.lviv.ua

На першому місці із проблем, які вже тривалий час вирішують у Львові, на думку львів’ян, є громадський транспорт (46 голосів), на другому – паркування (21 голос), на третьому – львівський сморід (21 голос), на четвертому – сортування сміття (7 голосів), на п’ятому – непристосованість міста до потреб осіб із особливими потребами (5 голосів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'яни назвали найвизначніші події в місті з часів незалежності

Думка експерта

У коментарі для Tvoemisto.tv львовознавець та екскурсовод Іван Радковець відзначив, що проблеми, які вирішують впродовж 24 років, можна звести до наступних: самоідентифікація львів'ян як таких та бажання навести лад у своєму місті у вільний від сільськогосподарських робіт час.

«Ми щодня бачимо на вулицях те нове, що з'являється у нас на дорогах, – розповів  співвласник Холдингу емоцій !FEST Андрій Худо. – Хочеться вірити, що за декілька років Львів стане містом альтернативного транспорту – велосипеди, ролики, електромобілі».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!