Політична реклама

Громадський транспорт у Львові курсуватиме без змін

1136 0
Як поінформував в.о.начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олег Вілюра, до міської ради не надходила офіційна інформація від перевізників про зміну графіків чи маршрутів громадського транспорту.

Також не надходила інформація, що 10 березня усі автобусні маршрути, за винятком тих, які обслуговує ЛК АТП-1, курсуватимуть тільки до 20:30 год, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Перевізники працюють у правовому полі, відповідно до укладених угод. У понеділок, як  і в інші дні, громадський транспорт має курсувати у звичному режимі. Якщо ж будуть перебої у роботі громадського транспорту, просимо мешканців телефонувати на «гарячу» лінію за номером 15-80 для відповідного реагування», - розповів Олег Вілюра.

Нагадаємо, сьогодні у деяких ЗМІ з'явилась інформація про те, що у понеділок автобуси маршрути, які обслуговують приватні перевізники, працюватимуть до 20:30 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!