Політична реклама

Гроші сім’ям загиблих майданівців зберуть на «тихому» аукціоні у Львові

1998 0
До 16 травня у Львівській обласній філармонії триває благодійна виставка картин львівської художниці Наталії Савки «Вимріяне». Під час експозиції триватиме так званий «тихий» аукціон. Кошти, які на ньому зберуть, передадуть сім’ям двох загиблих майданівців – Миколи Паньківа та Андрія Дигдаловича.

«Ми обрали дві родини, які втратили батьків. Одна родина живе у Сокількиках, інша – в Лапаївці», – розповіла художниця.

На виставці представлені картини художниці, намальовані за три роки. На них зображений Львів та італійські пейзажі. «Це – Північна Італія, де ми колись мешкали з родиною», - сказала Наталія Савка.

Впродовж трьох тижнів картини можна оглянути у фойє філармонії. Охочі їх купити зможуть написати свою ціну, яку готові заплатити за ці полотна. Потім організатори підіб’ють підсумки та визначать тих, хто отримає картини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!