Гройман і Бібірка. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

2142 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було три.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Минулого тижня Tvoemisto.tv інформувало, що дорогу дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки, про яку священик зняв кліп, будуть ремонтувати. За словами керівника департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Романа Кокотайла, на ремонт усієї дороги потрібно 600 млн грн. Проте пізніше виявилося, що то була обмовка, а насправді потрібно вдесятеро менше грошей – 60 мільйонів.

Читайте також: Винниківська міська рада та весняні канікули. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Також у поспіху Tvoemisto.tv «перейменувало» Володимира Гройсмана у Гроймана, а місто Бібрку – у Бібірку. Редакція перепрошує у прем'єр-міністра та мешканців Бібрки за допущені описки.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!