Грози, град і спека: прогноз у Львові на три дні

2756 0
Вдень обіцяють температуру повітря до 35 градусів тепла.
Фото: intermarium.com.ua

Фото: intermarium.com.ua

Завтра, 9-го серпня, на території Львова вранці та вдень прогнозують місцями пориви південно-східного вітру 15 – 20 м/с, в другій половині дня подекуди грози та град. Температура повітря вночі 12 – 17° тепла, а вдень 28 – 33° тепла. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: 27 будинків Львова без гарячої води. Коли відновлять

Впродовж 10 – 11 серпня синоптики обіцяють сонячний день без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 17 – 22° тепла, вдень 29 – 34° тепла, 11-го серпня сильна спека – 35° тепла.

Нагадаємо, як розповіла Tvoemisto.tv т. в.о. відділу метеопрогнозів Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх, 12-го серпня будуть короткочасні дощі, через що температура спаде і триматиметься в межах 22-27 градусів до 16-го серпня. До кінця місяця спекотно вже не буде, лише в окремі дні температура може піднятися вище +30.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!